Uz provejavanje prvih pahulja i dobro poznatih Christmas muzičkih hitova, početak decembrapotpuno nas je uvukao u svoju prazničnu čaroliju - ali, priznajemo, to nam veoma prija! Dok čekamo pravi snežni pokrivač koji će sa sobom doneti i onaj idilični zimski pejzaž, uživamo u okićenim gradskim ulicama, i sami se pripremajući za dekoraciju doma.

Decembar nosi sa sobom posebnu čaroliju koja nas mami da se povučemo u toplinu doma, ušuškamo ispod najnežnijeg ćebeta, uz miris sveže pečenih kolačića u vazduhu. Kako su temperature sada potpuno u skladu sa kalendarom, streaming platforme postaju naš saveznik u stvaranju savršenog ambijenta za ovu čarobnu sezonu. U ovom vodiču kroz decembarske preporuke na Netflix platformi, istražujemo najnovije naslove - od bajkovitih filmova, do intrigantnih serija, ova selekcija pruža priliku da pronađete savršeni sadržaj dok uživate u prazničnom ugođaju. 

The F Word (5. decembar)

U filmskom ostvarenju smeštenom u slikoviti ambijent Toronta, pratimo muškarca koji je spreman da odustane od ljubavi sve dok ne sretne osobu za koju snažno veruje da je "ta prava". Ipak, postoji jedna kvaka – ona već ima dečka, te odluče da ostanu prijatelji umesto da rizikuju njenu postojeću vezu. Film se može pohvaliti izvanrednom glumačkom postavom koju čine Daniel Radcliffe, Zoe Kazan, Mackenzie Davis i Adam Driver.

Leave the World Behind (8. decembar)

Ovaj triler prati porodicu koja iznajmljuje predivnu kuću na Long Islandu za odmor, ali on neočekivano biva prekinut usred nestanka struje. Kada se ispostavi da reč o masivnom sajber napadu koji onemogućava rad svih njihovih uređaja, moraju zajedno pronaći način kako da prežive ovu krizu. U filmu igraju Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke, Myha’la i Kevin Bacon.

The Crown (14. decembar)

Drugi deo šeste i poslednje sezone serije obećava još dublje emotivne zaplete. Nakon prve četiri epizode koje su bile fokusirane na tragično nastradalu princezu Dianu, očekuje se da će se narednih šest epizoda najviše baviti adolescencijom princa Williama i njegovim udvaranjem budućoj supruzi, Kate Middleton.

Maestro (20. decembar)

Drugi rediteljski poduhvat Bradley Coopera je film "Maestro", ljubavni portret legendarnog američkog dirigenta i kompozitora Leonarda Bernsteina (koga će igrati upravo Cooper). Stavljen je i naglasak na Feliciu Montealegre Bernstein (Carey Mulligan), glumicu, aktivistkinju i Bernsteinovu suprugu. Njihov odnos obećava da ovo nije tipičan biografski film.

Berlin (29. decembar)

"Berlin" služi kao prequel hit serijala "The Money Heist" i otkriva priču o poreklu omiljenog lika (Pedro Alonso) koji nosi naslovnu ulogu, smestajući ga u Pariz u periodu dok planira svoju najambiciozniju (do tada) pljačku. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.