Ukoliko ste, poput nas, bindžovali sve tri sezone "Emily in Paris" u rekordnom roku, a nakon toga ostali sa pitanjem koje visi u vazduhu - da li će i kada biti četvrte sezone, nastavite da čitate. 

Od datuma izlaska i lokacija snimanja do nagoveštaja glumačke ekipe i spojlera zapleta, evo svega što do sada znamo o 4. sezoni "Emily in Paris"!

Da li je četvrta sezona potvrđena?

Da! Glumica Lily Collins sama je potvrdila tu vest još u januaru 2022. godine, fotografijom na svom Instagramu. Zvanični Instagram nalog serije je takođe potvrdio vest. Let the countdown begin...

i dok oficijalni trejler tek treba da bude objavljen, u tizeru koji je podelio Netflix čuli smo pitanja na koja će sledeća sezona odgovoriti: „Toliko toga se dogodilo da nam samo trebaju odgovori. Da li je Alfieju još uvek slomljeno srce? Hoće li Gabriel dobiti svoju Michelinovu zvezdicu? Hoće li Mindy i bend ići na Evroviziju? A šta je sa Camille? Hoće li ponovo rasplamsana ljubav kod Sylvie potrajati? I pitanje koje nam je svima u glavi. Hoće li Emily i Gabriel napokon biti zajedno?"

Da li je počelo snimanje četvrte sezone?

Variety je u septembru prošle godine izvestio da se treća i četvrta sezona snimaju uporedo i u isto vreme. Dakle, ukratko, da, snimanje je zaista počelo – a možda čak i završeno, s obzirom na to da je treća sezona završena u septembru 2022.

Kada će četvrta sezona biti objavljena?

Ukratko: još nismo sasvim sigurni. Ni Netflix ni bilo koji od glavnih likova nisu potvrdili datum izlaska – ali, ako pratimo analogiju prethodnih sezona, bilo bi očekivano da nastavak bude objavljen u decembru ove godine. 

Ko će glumiti u četvrtoj sezoni?

S obzirom na to da je nastavak sniman istovremeno sa trećom sezonom, prilično je sigurno pretpostaviti da će se pojaviti većina naših omiljenijih likova. Jedini lik čija sudbina je vrlo neizvesna, međutim, je Alfie – Emilyn momak iz Londona, kojeg igra a Lucien Laviscount. Par je bio zajedno veći deo treće sezone, sve dok on nije napustio ceremoniju venčanja u poslednjoj epizodi nakon Camilleovog otkrića da su Gabriel i Emily zapravo zaljubljeni jedno u drugo.

Kakva će biti radnja?

Na pitanje kako bi Emily, Gabriel i Camille mogli da koegzistiraju u svetlu događaja na kraju treće sezone, kreator Darren Star je rekao: „To je veliko pitanje o kome treba da razmišljamo u četvrtoj sezoni. Svi su uključeni u živote jedni drugih, prijatelji su, rade zajedno. Svi su veoma povezani. Ali, možda ljubavnoj vezi Emily-Gabriel nije suđeno. barem ne u bliskoj budućnosti."