Početkom godine neke su se svetske destinacije istaknule kao ovogodišnji must-visit, i to, verovali ili ne, zahvaljujući uspešnim serijama prikazanim na omiljenim streaming kanalima. U tome čini se prednjači Italija, preciznije jug Italije.

Jedna od najpoželjnijih lokacija postala je Sicilija, i to zahvaljujući drugoj sezoni serije "White Lotus". Hotel koji je i srce događaja u seriji, "San Domenico Four Seasons" u Taormini, a koji nudi spektakularan pogled i očaravajuću atmosferu koji ga čine vrhunskim odredištem slavnih i holivudskih zvezda, rasprodan je mesecima unapred .Ta je zgrada bila raskošni samostan u kojem su boravili monasi iz imućnih aristokratskih porodica. Preuređen u hotel, svojim hodnicima i fasadama ušao je u istoriju svetske kinematografije. Sve je to bilo i više nego dovoljno da ovaj kultni filmski set postane privlačan i luksuznim brendovima te da se ostvare zanimljive saradnje. Hotel "San Domenico Four Seasons" u Taormini može se pohvaliti da je njihov prostor i bar oko bazena dekorisan čuvenim plavo-belim printom brenda Dolce&Gabbana. Priznajemo da izgleda veličanstveno.

Iz brenda poručuju: "Odmaralište, uređeno u plavoj i beloj boji, nudi lepu atmosferu za leto 2023. u koju možete uroniti i uživati ​​u vašem odmoru, i to sa neverovatnim pogledom na Etnu i infinity bazen." Dolce (rođen u Taormini) i Gabbana (iz Milana) imaju snažnu vezu sa Sicilijom i održali su svoju reviju Alter Moda u San Domenicu 2012., kada još nije bila Four Seasons. Osim u Taormini DG Resort doživljaj je dostupan i na Marbelli, Capriju i St.Tropezu.

Za leto 2023, deluxe hotel Palazzo Avino, okićen sa pet zvezdica i smešten na poznatoj italijanskoj obali Amalfi, ostvario je saradnju sa kućom Valentino. Izgrađen u nekadašnjoj privatnoj vili iz 12. veka i otvoren kao hotel 1997, Palazzo Avino je proglašen jednim od najboljih hotela na svetu.

Smešten u srednjovekovnom selu Ravello visoko na liticama, iznad plavog Sredozemnog mora, dodatno privlači činjenicom da je Beach Club Palazzo Avino uređen u Valentino bojama: ležaljke, ležaljke, suncobrani i detalji osvajaju šarmom mnogima obožavanog luksuznog brenda te vešću da gosti hotela imaju priliku odabrati atraktivne komade iz Escape 2023 capsule kolekcije.


Prilika za uživanje u ovom pop-up izdanju traje do kraja septembra.

Izvor: quietluxury.hr