Da li ste ikada do sada pomislili kako bi bilo lepo cancel-ovati sve uobičajene businessobaveze na određeni period ili ih makar preneti u neke lepše, primorske krajeve i provesti čitav jedan letnji mesec na obali? Samo zamislite kako, dan za danom, upijate tople sunčeve zrake, relaksirano ležite na plažama od najfinijeg peska, plivate u moru idealne temperature, a zatim, zašto da ne, odaberete neku od instagramičnih stena gde ćete napraviti fotku za pamćenje i bezbrižno skočiti sa nje, kao nekada, kada ste bili tinejdžeri... Bilo da želite da se osamite i provedete odmor vraćajući se sebi ili birate da budete u društvu najdražih, važno je da nemate pritisak gledanja u kalendar, već da kreirate svet u kojem ćete uživati svake minute, bez straha od povratka u “realnost”.

Najbolji način da se napunite dobrom energijom oduvek je bio odlazak na fenomenalnu morsku destinaciju, a kada to kažemo, mislimo upravo na jednu ultraluksuznu - na resort Portonovi, ušuškan u Bokokotorskom zalivu na obali Jadranskog mora.

2022 Portonovi Summer 08.jpg
Portonovi 

Kombinacija bajkovitih vila, vrhunskih restorana i ekskluzivnih događaja kreiraju jedinstveno iskustvo koje ne želimo da propustimo ni ovog leta, pa čak iako tokom godine niste imali dovoljno vremena za sebe – sada imate sve mogućnosti da to nadoknadite i ponovo počnete da dišete, smejete se i uživate u lakoći postojanja.

U mesecu avgustu, u ovom parčetu raja na Jadranu pronaći ćete sve što vam je potrebno: od yoga rethreata sa zalaskom sunca do najvećih zabava poput live nastupa mlade zvezde Fantoma i i koncerta Barcelona Gipsy balKan Orchestra.

Joga uz zalazak sunca

Doživite istinsko opuštanje i podmlađivanje na jedinstvenim joga sesijama uz zalaske sunca u Portonovom uz ove transformativne sesije koje nude svojevrstan beg od stvarnosti. Iskoristite ovu priliku da date prednost svom blagostanju i uživate u mirnoj lepoti zalaska sunca. Počevši od 2. avgusta, sesije će se održavati svake srede i petka od 19:30 časova.


Večera u Portonovi restoranu “Romeo & Juliet”

Zadovoljstva koja život znače nalaze se ovde – sa najukusnijim italijanskim poslasticama za apsolutno mediteransko iskustvo. Prepustite se prefinjenoj italijanskoj kuhinji pre nego što vas očara pogled na zaliv i planine. Sa elegantnim, modernim menijem i sanjivom terasom na otvorenom, ovo je restoran za svih pet čula. Za vas kuvaju svetski poznati chefovi, uz vrhunska vina iz celog sveta, u intimnoj atmosferi za kojom tragate. Šta više poželeti?

Koncert Barcelona Gipsy balKan Orchestra

Nakon velikog uspeha koji su postigli širom sveta, u Portonovi 9. avgusta stiže i Barcelona Gipsy balKan Orchestra. Ovaj specifični ansambl inspiraciju nalazi u balkanskoj muzici, kao spoju muzičkih tradicija i multietničke kulture koja prevazilazi svoje geografske granice.

za gipsy.jpg
Portonovi 

Wellness dan u Chenot Espace-u

Kada ste odmorili vaš um na joga sesiji uz zalazak sunca, vreme je da revitalizujete i svoje telo - zbog toga je tu Chenot Espace, ekskluzivni zdravstveni & wellness centar One&Only Portonovi kompleksa. Transformativno putovanje detoksikacije i resetovanja tela zasnovano na poznatoj Chenot metodi®, nudi prilagođene programe i tretmane, osmišljene od strane najvećih stručnjaka. Vaša vitalnost biće na najvišem nivou, a energetski kanali potpuno aktivirani!

One-Only-Portonovi_Chenot-Espace_10.jpg
Rupert Peace/Rupert Peace 

Nastup Fantom-a

Mladi umetnik Petar Wagner (Fantom) je izvođač, autor i producent koji je postao poznat regionu po retro baladi “Barbara” i specifičnim, stilskim obradama ex-yu pop rok pesama. Koncerti Fantoma su energični i dinamični, a među njegovom publikom uvek su pripadnici i mlađih i starijih generacija. Vidimo se 19. avgusta na Trgu u naselju Portonovi, gde će Petar održati koncert kojem se radujemo!

portonovi-fantom-11.jpg
Portonovi 


Za više informacija kontaktirajte: events@portonovi.com.