Možda su nas izdanja Naomi Watts, Sienne Miller i Emme Stone više impresionirala, ali ne možemo da osporimo da je J.Lo bila najglamuroznija diva sinoćne 87. po redu dodele Oscar nagrada i da ćemo njenu bajkovitu haljinu u nude, breskva boji obavezno obuhvatiti u našim retrospektivama najboljih i najlepših Oscar izdanja.

Naime, J.Lo je bila jedina zvezda koja se obukla u stilu stare garde holivudskih glumica koje je umela Oscar da obeleži prilično raskošnim kreacijama, donoseći nam izdanje kakvo očekujemo da vidimo na najglamuroznijoj večeri godine.

Zvezda filma The Boy Next Door je blistala u svetlucavoj balskoj haljinu od slojeva til i čipke, u stilu princeze s potpisom libanskog kreatora Elie Saaba. U jednom trenutku smo imali utisak da je crveni tepih zakoračila Elizabeth Taylor stilizovana u Pepeljuginu toaletu!

Iako joj je raskošna i bogata haljina pravila priličan broj problema prilikom hoda, kako na crvenom tepihu, tako i na samoj pozirnici, J.Lo je s osmehom i zanosnim, moćnim hodom dočekala hordu fotografa koji su se okupili oko nje, očekujući možda da latino diva u jednom trenutku i padne!

"U ovoj haljini ne možete da đuskate i zabavljate se. Nemoguća misija, čak i za mene," izjavila je J.Lo koja je crveni tepih pokorila seksepilnim dekolteom i razoražavajućim osmehom! 

Glam izdanje J.Lo je finiširala pink ružem, box clucth torbicom i ombre kosom koju je podigla u rep.