Mozete slobodno zaboraviti Moss i Middleton, jer Kate Upton je zvanično najvise guglovana osoba na planeti! I svima nam je jasno, iz dobrih razloga. Ali nije jednostavno imati telo kao Kate i održavati ga u takvoj formi, jer ona prva priznaje da je potrebno puno discipline, fokusa, i porcije kontrole ne bi li održala takvu figuru.

Takođe, nije jedna od onih, koja sve prepisuje "dobroj genetici". Kako osvežavajuće! 

Doručak u 7h: Kajganu (od jednog belanca i jednog celog jaja) sa spanaćem i šoljom zelenog čaja.

Užina u 10h: 10 sirovih badema i zeleni sok.

Ručak u 14h: Kinoa sa grilovanom piletinom sa začinskim biljem i grilovano povrće.

Užina u 16h: Bonžita ili druga proteinska tabla.

Večera u 19h: Sashimi ili salata od kelja sa grilovanim lososom i indijskim orahom.

Na pitanje zašto je tako striktna, Kate odgovara da je suština u snazi, i jačini volje da se radi po deset sati dnevno i da se, pri tom, hrani zdravo.

I dok se većinu vremena pridržava svoje "dobri dani" dijete, Kate povremeno dopusti sebi "dan varanja", pa uživa u slanoj hrani. Takođe obožava tematske izlaske, "Tekila Utorak" joj je omiljeni.

Oh Kate, tako te razumemo!

Međutim, kada je u pitanju njen režim pred snimanja, preskače tematske večeri i prelazi na 48-časovno voćno čišćenje (koje sigurno ne sadrži tekilu!). To je klasičan režim većine modela.

Možda će vas najviše iznenaditi njena izjava da se, uprkos božanskom telu, istog pomalo stidi. Jer smatra da svako ima svojih nesigurnosti. Kate, veruj nam, PRELEPA SI.

Tekst: Tijana Jakovljević