J.Lo je odlučila da pokori Las Vegas!!

Naime, na svom koncertu koji je održan u carstvu kocke, Jennifer Lopez je uradila ono u čemu je najbolja: plesala je i pevala celu noć na sceni, odevena u svetlucave, raskošne, glam kreacije koje je specijalno za nju osmislio red dizajnera na čelu sa Zuhair Muradom i njenim omiljenim brendom Versaceom. 

Da, da, znamo da je Mariah Carey ljubomorna ali i mi smo jer onaj Versace kombinezon opšiven sa 260 hiljada sitnih Swarovski kristala u kome je J.Lo đuskala kao nikada do sada, je preleeep!  

Njeno veče pod nazivom "All I Have" na kom je J.Lo bukvalno pokazala sve što zna, nisu propustili ni Justin Bieber, Rosie Huntington-Whiteley, Kelly Osbourne, Nicole Scherzinger. A nakon koncerta na kom je Lopez priredila fantastične, nezaboravne showgirl momente, cela ekipa se preselila na after party koji je organizovan odmah nakon spektakla.

Poznata glumica i pevačica je na after partyju ukrala show blistajući u Roland Mouret beloj, izazovnoj kreaciji dubokog, provokativnog dekoleta i asimetrične suknje koju je nadogradila dijamantskim nakitom Pasquale Bruni i čipkanim Jimmy Choo nude stileto salonkama Brawia.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija