Ove sezone su nam svetski brendovi Miu Miu, Gucci i Topshop dokazali da cvetni print ne mora uvek da bude girly.

On nam dolazi u kombinaciji sa tamnim detaljima sa primetnim uticajem grandž stila, što donosi novu dozu uzbuđenja ove sezone, i navodi nas da prvi isprobamo ovaj trend.

Zahvaljujući velikom broju street style fotografija, imamo priliku da dobijemo pravu modnu inspiraciju, koja će nam dati hrabrosti i smelosti da uklapamo komade, baš kao i najpopularnije blogerke.

Dakle, predstavljamo vam osam najboljih ideja kako da nosite cvetni dezen ove jeseni: 

# Kako smo i napomenuli, jesen će biti u znaku tamnih boja i cvetnih dezena. Zato se slobodno osmelite da ponesete tamnu haljinu sa prikazom najlepšeg cveća, u kontrastnoj boji, koju bi bilo najbolje da uparite sa grubim i masivnim cipelama ili čizmama.

Foto: Collage Vintage

# S obzirom da nam novi modni trendovi sve više nalažu da spajamo "nespojivo", ove jeseni slobodno ponesite svoju omiljenu cvetnu haljinu ispod koje ćete obući crnu rolku. 

Foto: Le 21ème

# Cvetne haljine umesto sa neutralnim parom obuće uparite sa efektnim salonkama u ljubičastoj ili crvenoj boji.

Foto: Collage Vintage

# Osim cipela, vaš cvetni outfit možete osvežiti kvalitetnom, statement torbom. Jedan kvalitetan ranac od glatke kože će unaprediti vaš stil i dati mu dozu šika.

Foto: Le 21ème

Pogledajte na sledećoj strani još 4 predloga...

PageBreak

# Kada birate odevne komade koji poseduju cvetni dezen, odaberite mini haljinu koja će otkriti vaše noge. Dodatni savet je da pronađete model sa dugačkim rukavima, kako biste se igrali sa proporcijama.

Foto: Le 21ème

# Ove jeseni možete košulju cvetnog printa nositi sa statement jeansom i izgledai fantastično. 

Foto: Le 21ème

# Statement cvetna jakna je još jedan ključni komad za ovu jesen. Učiniti vaš stil neformalnim, tako što ćete je uklopiti uz jeans i basic majicu.

Foto: Collage Vintage

# Crna haljina sa krupnim prikazom cvetova će odlično izgledati sa cipelama sličnog dezena. 

Foto: A love is blind

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija