Početkom 90-ih, kada se emitovala čuvena serija Baywatch, poster Pamele Anderson u jednodelnom crvenom kupaćem kostimu, sa sve spasilačkom bovom na ramenu, visio je na zidu praktično svake dečačke sobe. Bombastična plavuša bila je poznata po svom seksepilu koji nije sputavala i skrivala, baš naprotiv, isticala ga je u svakoj prilici na sve moguće načiine.

Sve ono za šta bi vam trebalo hrabrosti da ponesete, lepa Pamela je bez ikakvih teškoća nosila pri svakom javnom pojavljivanju.

Njene grudi uvek su bile u prvom planu, duboki šlicevi su isticale njene noge. Ne smemo da zaboravimo ni visoke potpetice, mrežaste čarape, lateks kombinezone, korsete, gola ramena, duboki dekoltei...

Sve načine na koje neko putem mode može da istakne svoje telo, poznata glumica je isprobala.

Ipak, skretanje pažnje na sebe na ovaj način nakon nekog vremena izgubilo je poentu.

Ove godine Pamela će napuniti pedesetu, majka je dva odrasla tinejdžera i njena pojava u oskudnoj odeći i izazovnim kreacijama izgleda ne samo vulgarno, već i vrlo neukusno.

To bi možda i dalje tako izgledalo da glumica nedavno nije upoznala stilistkinju Martinu Nelsson sa kojom je sarađivala na filmu Connected, a koja je ujedno i verna aktivistkinja PETA udruženja, baš kao i Pamela. Njih dve su se vrlo brzo zbližile, te je jednom prilikom Martina zavirila u glumičin orman i šokirala se videvši odeću koja se tu nalazi.

"U njenom ormanu nalazi se predivno organizovan niz fantastičnih komada. Tu je predivna cvetna haljina u vintidž silu koju je kupljena tokom jedne posete Francuskoj, prelepi komadi sa potpisom Toma Forda, Vivienne Westwood, Dolce & Gabbane, Stelle McCartney.Bila sam šokirana. Vidno iznenađena pitala sam je zašto ne nosi ništa od toga? Ona mi se samo osmehnula, namignula i rekla: Pa, trebala bih zar ne?"

Tako je pod budnim okom i podrškom Nilssonove počela Pamelina drastična tansformacija, a njen stil je od seksi zavodnice prerastao u onaj klasičan ženstveni i damski. A mi smo oduševljeni kako joj pristaje!

Na sledećim stranicama pogledajte kakav stajling glumica nosi u poslednje vreme: 

PageBreak

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbia/