Jedna od najuspešnijih dama u Holivudu, popularna advokatica Amal Clooney redovno učestvuje na važnim sastancima i brifinzima vezanim za prava i ekonomiju, kao i aktivizam.

Tako je supruga George Clooneya poslednje dane januara provela u švajcarskom gradu Davosu, u kome se održao Svetski ekonomski forum, a nakon ovog poslovnog putovanja, ona je primećena na aerodromu u Los Anđelesu. 

Klasične kostime i haljine A kroja, koje obično nosi, Amal je sada zamenila za komforne i tople odevne komade koji su idealni za let, i sve prilike kada treba izgledati lepo i osećati se udobno.

Upravo zbog miksa šik i kul odevnih komada, njena odevna kombinacija mnoge je podsetila na look Kendall Jenner. To se posebno odnosi na izbor boja.

Na sledećoj strani pogledaje najnovije izdanje Amal Clooney...

PageBreak

Amal se pojavila na poznatom losanđeleskom LAX aerodromu u šik odevnoj kombinaciji koja se sastoji iz crnih kožnih pantalona i širokoj dukserici sa natpisom, preko koje je obukla military jaknu sa krznom.

Bez sumnje, ovaj miks trendi i kul odevnih komada obožava Kendall, te često ovu mladu manekenku imamo priliku da vidimo u ovakvim pantalonama, te gotovo identičnom duksu i jakni.

Možda ne baš tako orginalna, ali svakako dobra kombinacija lepe advokatice nam se veoma svidela, a posebno bismo mogli da izdvojimo Stella McCartney čizmice sa cvetnim vezom, kao i block petom.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/