Između svetlucavih šljokica i perlica na crvenom tepihu, dodala Oskara je bila obeležena i jednim trendom.

I ne, nije reč o određenim siluetama, materijalu ili detalju, već o boji kreacija.

Zvezde među kojima su Jessica Biel, Emma Stone i Chrissy Teigen demonstrirale su perfektan stil, ali i trend zlatnih haljina koje su nas potpuno osvojile. 

Ova efektna boja u rasponu od nežnih med tonova, do starog zlata i izrazito jarke boje, dominirala je na ovogodišnjem red carpetu, te je očigledno da se radi o novom trendu koji ćemo nositi u narednom periodu. 

Na sledećoj strani pogledajte 3 najupečatljivie kreacije sa crvenog tepiha...

PageBreak

Na ceremoniji dodele nagrada, najviše pozitivnih komentara po pitanju stila svakako je dobila prelepa glumica i supurga Justina Timberlake, Jessica Biel. Ona se oprdelila za kreaciju koju potpisuje Kaufman Franco, a koja je izuzetno lepo stajala zgodnoj Jess. Zlatna haljina sačinjena od šljokica, koje su se namerno nepravilno nizale jedna na drugu, potvrdile su njenu jedinstvenost, kao i modnu hrabrost. 

Foto: Profimedia

Rame uz rame sa Jessicom, na crvenom tepihu zablistala je i Emma Stone, koja je osvojila nagradu za najbolju glumicu. Lepa Emma je za ovo važno veče u njenoj karijeri odabrala Givenchy haljinu. Kreacija klasičnog kroja je osvežena delikatnim zlatnim vezom, kao i resama koje su dale dozu vintidž vajba. 

Foto: Profimedia

Takođe u zlatnom se pojavila i Chrissy Teigen, manekenka koja je savršeno iznela seksepilnu Zuhair Murad haljinu. Toaleta nežno zlatne boje je sve samo ne klasična. Ona poseduje upečatljive zlatne perle koje krase bistu, ali i lepršav ogrtač koji se od rukava širi i pada do poda. Naravno, najviše pažnje su izazvale njene duge i izvajane noge, koje su virile ispod dubokog proreza. 

Foto: Instagram / slsgotstyle

Pored pomenutih dama trendu zlatnih haljina nisu mogle da odole ni Dakota Johnson, Charlize Theron, Nicole Kidman i Felicity Jones. Ipak, njihove kreacije nisu bile dovoljno uspešne, te se nisu našle na listi najboljih red carpet izdanja sa 89. dodele Oskara. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/