Tranzicija između zime i proleća nametnula je mnogobrojana pitanja, a ona se najpre odnose na izbor komade ćemo nositi u narednoj sezoni, odnosno onih u koje vredi investirati novac. 

(Ugledajte se na blogerke: 7 odličnih outfita za proleće koje su nam pripremile fashion dame)

Odmah ćemo vam reći da ćemo, u skadu sa veselim prolećem i buđenjem prirode, ali i nove energije koja će se osećati u vazduhu, nositi jednako zanimljive, lepršave komade. I ne zaboravite- boje!

Predstavljamo vam 5 trendova, odnosno ključnih komada u koje vredi investirati:

Karneri

Naše predviđanje najvećeg trenda godine? Karneri. Pronaći ćete ovaj ženstveni detalj na gotovo svim odevnim komadima- od maksi haljina do off the shoulder majica, sa isečenim delovima na ramenima. 

Prugice

Prugice su se vratile, i sada je vreme da prigrlite ovaj trend. Tanke vertikalne pruge izgledaju suptilno, ali mogu da imaju veliku ulogu u vašem looku. Najbolje od svega je što se mogu lako kombinovati sa svim stilovima, od kratkih kombinezona, dugačkih haljina i off the shoulder bluza.

Kićanke

Kićanke su nove rese. One će krasiti jeans, majice i naravno aksesoare, poput torbi i nakita. Sigurni smo da ćete biti oduševljeni suknjama i farmericama na čiji rub se nastavljaju kićanke u bojama!

Kontrastni denim

Prošle godine je bio aktuelan pačvork denim, a ovog proleća ćemo nositi jeans koji se sastoji iz dva ili tri različite vrste teksasa. Naravno, ovo važni za jakne, mini suknje i strukturisane torbe.

Cvetni vez

Military ili kožne jakne, farmerice, torbe i naravno cipele će biti nadograđene delikatnim cvetnim vezom. Ovaj motiv dati prolećne razgraganosti vašem looku, te ne propustite da svoj garderober obogatite nekim od predloženih komada. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/