Utorak veče je bilo rezervisano za Čikago i premijeru filma Kidnap sa Halle Berry (50) u glavnoj ulozi. Takođe, glavna uloga joj je sa punim razlogom poverena i na crvenom tepihu, pošto je izgledala tako chic i vanvremenski. 

Zapravo, oduševila nas je svojim svedenijim izdanjem koje je dopunjeno pravim izborom detalja. Ali krenimo redom...

Crna, midi haljina, širokih bretela oplemenjena je u prednjem, centralnom delu zlatnim prošaranim potezima, a dekolte je osvežen lančićem sa privescima. 

Igra zlata i svile stavlja modni komad u luksuznu kategoriju, ali sam kroj haljine je dosta ležeran i "igra" se oko fantastične figure glumice. Rekli bismo dobitni combo - koji odgovara i zvaničnim povodima, ali i opuštenijim varijantama. 

Ipak, crne jednostavne sandale u ovom slučaju daju seksi momenat, baš što je bilo potrebno svečanijem Berry izdanju.

Možda vam se čini da je njen look, ali ako ga dobro pogledate videćete da su se fashion kockice glumičinog izdanja složile i da je napravila pravi izbor koji je istakao njenu lepotu i našu nevericu da ulazi u šestu deceniju. 

Red carpet savršenstvo se ovde ne završava! Modni trenuci su upareni fantastično sa beauty segmentima koji suse bazirali na puštenoj, pomalo messy kosi sa zlatnim pramenovima i nenametnjivoj šminki. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/