Pravo da vam kažemo kada je otkriveno da se Brad i Angelina razlaze, niko u našoj redakciji nije bio iznenađen. Kako da i bude, kada je raskid visio u vazduhu već neko vreme. Par je imao nesuglastice, probleme sa kojima očito nije uspeo da izađe na kraj. Razvod je bio očekivan, samo se čekao dan objave. Nakon raskida, i glumcu i Angelini trebalo je vremena da se povrate od svega i daju neko objašnjenje... 

Prvo je čuveni glumac Brad Pitt javno je progovorio o svom razvoduod Angeline Jolie, da bi potom njegova bivša supruga dala kratak intervju novinaru BBC-a

Međutim, i dalje su to bili šturi intervjui i kratke izjave koje nisu otkrile više od onoga što su mediji ili javnost predosetili, ili prosto već znali. Da li je Angelina odlučila da progovori malo detaljnije i intimnije, saznaćemo u septembarskom broju Vanity Fair magazina, čiju naslovnicu krasi upravo ova zanosna crnka.  

U intervjuu za prestižni časopis, glumica otvorenije govori o svom životu posle razvoda, ali i o tome kada joj je bilo veoma nezgodno u razlazu. 42- godišnja Oskarovka je otkrila da su "stvari postale loše" između nje i Pitta još u leto 2016. godine, kao i da je taj period bio "najteži" u njenom životu.

Takođe, jasno je negirala da su problemi nastajali na porodičnim putovanjima: "Naš lifestyle nije bio uopšte negativan. Putovanja nisu bila problem - zapravo to su bile izuzetne prilike da naša deca vide svet. Oni su 6 jakih individua i ja sam veoma ponosna na njih."

Iz delova razgovora možemo da zaključimo da je svoju pažnju lepa Angie želi da usmeri na dom i decu, a manje na karijeru... 

"Poslednjih 9 meseci trudim se da obavljam kućne poslove - čistim za psom, perem tanjire, čitam klincima knjige i bajke pred odlazak u krevet. Želim da deci napravim doručak, održavam kuću. To je sada trenutno moja strast. Kada legnem da spavam, razmišljam da li sam uradila prave stvari kao mama ili je jednostavno protekao još jedan običan dan."

Na sledećoj strani pročitajte nastavak, šta je Angelina Jolie rekla o svom ocu, kao i o zdravlju: 

PageBreak

U više navrata tokom intervjua, Angie je spomenula svoju majku Marcheline Bertrand sa kojom je bila neizmerno bliska.

"Tokom odrastanja, bila sam veoma zabrinuta za mamu. Ne želim da moja deca budu zabrinuta zbog mene. Mislim da je veoma važno plakati kad ti je teško, ali nikako pred decom. Ona ne treba da vide majku, niti oca povređenog, žalosnog jer to stvara određene traume."

Osvrnula se i na svoj odnos sa ocem, takođe glumcem Voight: "Deci treba deda i kada sam neko veče išla na terapiju, on je bio sa njima. Jasna su mu pravila - nemoj da te izigraju! Budi samo kul deka ko je kreativan, ko priča priče i čita im knjige u biblioteci." 

Jolieva je spomenula i akupunturu, napomenuvši da joj je upravo ona pomogla da zaleči oboleli nerv u obrazu: 

"Žena ponekad sebe stavljaju na poslednje mesto, sve dok im se ne ugrozi zdravlje."

I iako je teška godina iza nje, Angelina je objasnila da je donela pametno izbore tako što je stavila porodicu na prvo mesto.

Kompletan intervju prati i sjajan editorijal koji je uradio Mert Alas i Marcus Piggott. 

Ceo intervju možete da pročitate ovde.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/