Naime, ova poznata američka pevačica i devojka momka iza benda Weekend, odavno važi za mladu damu koja šeta top komade. U jednom holivudskom izlasku Selena je prošetala savršen komad za prelaznu sezonu: midi suknju!

Popularni model već neko vreme spada u ključne komade prelazne sezone kada se opraštamo od mini ali i maksi verzija iste. Sitna i vitka crnka je uspela da odličnim izborom komada iznese jednu kombinaciju koju možete vrlo lako da prekopirate.

Gomez se opredelila za cakastu Khaite suknju u vatrenocrvenoj boji koju krase sitne, skoro pa neprimetne falte. Malo viši struk i dužina do ispod kolena bili su prava mera da suknja ostane damska a opet jednostavna i efektna. Selena je suknju uparila crnim bodijem koji takođe potpisuje kuća Khaite.

Dugi rukavi i četvrtast dekolte omogućili su zvezdi da izgleda doterano, svedeno i moderno.

Kompletan look Gomezova je finiširala beličastom torbom na rame koju je ponela ukoso, a koja dolazi iz njene linije aksesora. Ova torba ipak nam nije bila najomiljeniji detalj, već izbor obuće: ravne mokasine u belom, ivory tonu.

Ne znamo, ali nama odavno Selena nije izgledala ovako lepo, u skladu sa svojim godinama.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/