Kraljicu pop muzike smo navikli da viđamo u rock and roll izdanjima - puno crne boje, teških materijala, pogledi sakriveni iza tamnih naočara. I tako godinama unazad. Međutim, kad god kroči na tlo zemlje čije poreklo njena porodica nosi, kod Madge nešto se drastično promeni. Njen stil procveta i ona se transformiše u bella Madonnu, jednu nasmejanu Italijanku koja nosi isključivo modele Made in Italy.

Upravo Italiju, Madonna je izabrala za proslavu svog 59. rođendana!

U pratnji sina Davida Bande, Madonna se prošetala uskim ulicama, ne obazirujući se na fotoreportere i znatiželjne prolaznike koji su hitali da je pozdrave, uslikaju ili samo dodirnu. Za ovu priliku, kraljica popa je odenula dugačku i šarenu Dolce & Gabbana haljinu, sada već prepoznatljivog printa italijanske kuće koji je oda sicilijanskoj modi.

Na haljini "vladaju" crvena, plava, zelena, bela i žuta boja, kao i cvetni i apstraktni motivi. Materijali i model haljine koje je izabrala nisu slučajni, jer znamo da modni duo odavno se poigrava sa italijanskom kulturom i istorijom, odajući počast svojoj matičnoj zemlji. 

Maksi haljinu Madonna je upotpunila heklanim belim džemperom koji je definitivno zaokružio jedan italijanski stilski šmek, tipičan za izvornu modnu kulturu ove zemlje. Ni ostatak nije zanemarljiv: panama-šešir, torba sa aplikacijama voćkica, alke i lančići.

Ako postoji mala zamerka, ogleda se u izboru obuće - patike nisu idealno rešenja, ali imamo na umu duge turističke šetnje, pa joj ipak opraštamo. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/