Poznata britanska advokatica još uvek nema nameru da se vrati na posao, a i kako bi kada se nedavno porodila, donevši na svet blizance - Ellu i Alexandera. Ponosna majka zajedno sa suprugom, holivudskim glumcem Georgeom Clooneyjem prve dane materinstva provodi u njihovom zajedničkom domu, na jezeru Komo.

Iako smo ih do sada viđali u izlascima na laganu večeru i trčanje, ovo je prvi put da nas je Amal "počastila" glamuroznim izdanjem, iako je povod opet bila kasna, letnja večera u baru Harry’s Bar.

Dok je prethodnih dana ponela prugasti kombinezom Elisabette Franchi i workout majicu i šorts Sundeka, za ovu priliku mlada mama se opredelila za disko maksi haljinu od zelenih, nanizanih svetlucavih perlica od lureksa s potpisom Stelle McCartney.

Dramatičan, zabavan i glam look koji je Amal mogla i na crvenom holivudskom tepihu da ponese bez problema! 

Ovu statement haljinu koja sjajno pristaje crnki koja se evidentno popravila nakon porođaja, Amal je finiširala zlatnim alkama, narukvicom i metalik klač torbicom.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/