Mnoge poznate ličnosti su nas polako uvele u novu modnu sezonu. Setimo se fantastične Jessice Alba i njene haljine sa karnerima

Tako je bilo u ponedeljak u Malibu, kad je jednim zanimljivim outfitom mlada Kaia demonstrirala kako se nose zanimljivi komadi u prelaznom periodu i kako su neki od njih obavezni za hladniji deo godine. Zanimljiv stilski kontrast beziran je na relaciji - teška obuća + laganija garderoba, što je u njenom izvođenju rezultiralo mladalačkim is vežim izdanjem uz malu buntovničku notu.   

Uspešna mlada dama ponela je tragove leta u obliku crnog topa i laganih prugastih pantalona, dok su čizme bile zanimljiv izbor obuće. Isti ili sličan model obuće manekenka veoma voli i često praktikuje da sva svoja street style izdanja upari sa crnim poludobokim čizmicama demonstrirajući kako su upravo one klasika koja može lako da se "sklopi" u modni kolaž zavisno od godišnjeg doba. 

Ipak, puštena kosa, siguran hod, naočare i ležeran izgled su nas malo zbunili i naveli da pomislimo na prvi mah da vidimo njenu mamu Cindy Crawford. Ali ne, ipak su to geni i istančan osećaj za modu koji je, jasno, iz porodice potekao.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/