U ormaru svake žene koja drži do mode i stila, nalaze se bar dva para kvalitetnih farmerica.

Izbor je napravljen shodno figuri, a mogućnost kombinovanja bezgraničan - uz salonke, patike, duks ili pak, sa svilenom košuljom i blejzerom.

Međutim, koliko god bile zadovoljne klasičnim jeansom, svaka žena želi da u svom garderoberu ima neki neobičan model koji je vrlo šik i smeo. 

Ove godine kao da nam je ta želja ispunjena jer su se na tržištu pojavili modeli koji su nešto više od klasike.

Kropovane zvoncare, skinny jeans sa neobičnim aplikacijama, novi boyfriend...

Inspiraciju smo pronašli kod IT devojaka koje su već prošetale svoj novi omiljeni par!

1. Visoki struk i kropovane nogavice

Ovaj model farmerica su prve odobrile Parižanke! Ovaj model je idealan da se kombinuje uz blejzer, ali i uz čizmice koje će zahvaljujući "kraćim" nogavicama više da dođu u prvi plan. 

2. Bez poruba

Čak ako imate stare farmerice koje ste možda pre nosili, sada je vreme da ih vratite ponovo u ormar. Predlažemo vam da isečete porube i vaš "novi" komad može da bude atraktivan i trendi, baš kao i farmerice manekenke Else Hosk. 

3. Sa efektom helanki

I ove sezone ćemo nositi skinny jeans koji pristaje vitkim devojkama. Da bi imali postigli potpuni trendi efekat, podvrnite ih i nosite ih uz ravnu obuću. 

4. Oversize

Široke farmerice kojima je Jennifer Lopez konačno zamenila omiljeni skinny jeans su bile pun pogodak! Uvek ćete imati utisak komotnosti, a pritom lako se kombinuje i za svečanije prilike uz štikle i atraktivnu bluzu.

Foto: Profimedia

Na sledećoj strani pogledajte još predloga:

PageBreak

5. Na ivicu

Specifičan model ima još jedan štep sredinom nogavice i tako stvara popularni efekat "na ivicu". Gigi Hadid je ponela ove farmerice na zanimljiv nači, kombinujući ih sa dvobojnom bundicom i belom košuljom. 

6. Nove boyfrend farmerice

Kraljica svih modela farmerica je sigurno simpatična glumica Jennifer Aniston - međutim krajem godine pokazala je da joj neodoljivo pristaje boyfrend jeans, koji postaje veoma šik kada se podvrne zbog kontrasta lica i naličija samog materijala. 

7. Klasika sa tvistom

Najklasičnije farmerice dobijaju drugi smisao, tako što ovog puta nećete seći porub, nego ćete ga "rasporiti". Bella Hadid je viđena više puta sa ovakvim modelom, što u prevodu znači da će ovaj jeans biti veliki hit!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/