Na premijeri filma Colette na Filmskom fetsivalu Sundance (koji se krajem svakog januara održava u američkoj državi Juta), lepa Keira na crvenom tepihu pojavila se u društvu filmskog partnera Dominica Westa.

Oboje su se odlučili za crno-belu kombinaciju, koja podrazumeva klasičnu belu košulju i crni sako, s tim što je glumica izgledala znatno seksepilnije!

Iako je bila zakopčana do grla i na sebi imala gornji deo muškog odela, sa sve crnom leptir mašnom oko vrata i zalizanom kosom Keira je mamila poglede svih prisutnih prodornom i zavodljivom lepotom.

Glumičina košulja bila je strukirana, te je imala zanimljivo sečenje sa donje strane modela, koji je po središnjem delu bio optočen srebrnom dugmadi, a isticao se i visoko podignutom kragnom. Dugi crni sako koji podseća na frak, takođe je bio strukiran, a glumica ga je ponela u kompletu sa dugom crnom suknjom.

Čitav izgled dolazi iz Chanelove pre-fall kolekcije za aktuelnu godinu.

Uz ovako dominatan stajling, bilo je dovoljno da lepa Keira samo blago istakne oči svetlom senkom, tankom linijom ajlajnera i naglašenim trepavicama, a beauty izdanje zaokruži upečatljivim crvenim ružom.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/