Film Three Billboards Outside Ebbing, Missouri reditelja Martina McDonagha krunisan je u Najbolji film na sinoćnim SAG (Udruženja glumaca) nagradama i još jednom potvrdio da je favorit za ovogodišnje Oskare. Glavna glumica u ovom filmu Frances McDormand nagrađena je za najbolju, dok je britanski umetnik Gary Oldman dobio priznanje od svojih kolega za najbolju glumu.  

24. dodela nagrada američkog Udruženja glumaca (Screen Actors Guild / SAG) prošla je i ovoga puta u znaku žena i njihove angažovanosti i priča oko globalnog problema - seksualnog uznemiravanja. Podsetimo, inicijativu je pokrenula organizacija Time's Up, koja se bori protiv seksualnog zlostavljanja i maltretranja, a brojne slavne dame su prekinule ćutanje o ovoj temi kako na društvenim mrežama, tako i na skorašnjoj dodeli Zlatnog globusa početkom januara kada su u znak protesta došle u isključivo crnim modelima.

I ova menifestacija je prošla u sličnoj atmosferi iako su dame ovoga puta crne toalete zamenile onim u boji.

Za najbolji stil ocenjene su tri dame: Halle Berry, Margot Robbie i Nicole Kidman koje su zasenile sve ostale zvanice fenomenalnim izdanjima. 

Apsolutna kraljica večeri bila je prelepa Halle (51) koja je blistala u dugoj haljini dizajnerke Pamelle Roland. Gornji deo na bretele, krasio je naglašen, uzak dekolte, svetlucavog materijala bronzanog sjaja.

Od struka kreacija se polako širila i bila obogaćena transparetnim crnim tilom koji je donji deo učinio raskošnijim. Visećim minđušama glumica je zaokružila celinu, dok je nenametljivom šminkom i kosom vezanom u rep dozvolila da izgleda tako dobro i prirodno, da nikad ne bismo pomislili da je ušla u šestu deceniju.

Na sledećoj strani pogledajte kako su izgledale Margot Robbie i Nicole Kidman. 

PageBreak

Australjska glumica Margot Robbie koja je veoma verno prikazala lik problematične krizačice Tonya Harding u filmu I, Tonya na sinoćnoj dodeli nagrada je izgledala kao prava savremena princeza, pojavivši se u beličastoj Miu Miu haljini.

Kreacija je diskretno ukrašena perlama i šljokicama, dok je za šik momenat bio zadužen deo sa perijem koji se nalazi oko struka.

Jimmy Choo srebrna tašnica bila je sasvim dovoljan detalj kojim je zgodna Margot upotpunila kombinaciju. 

Prelepa Nicole Kidman vratila nas je u modnu eru osamdesetih!

Glavni "krivac" je haljina koju potisuje Armani - dugih rukava, pripijena uz telo sa zanimljivim stilozovanim cvetom na levom ramenu, baš kao što su nosile dive tog vremena! Bronzana boja haljine, porcelanski ten i platinasta kosa uvezana u laganu punđicu sa desne strane obezbedili su Nicol samo reči hvale na račun izabrane kreacije. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/