Mlada Bella Hadid aktivno radi tokom aktuelne Nedelje mode u Gradu svetlosti i svoje stilske sposobnosti demonstrira i van modnih pista. Tako je bilo kada su je neumoljivi paparaci uslikali u jednoj postpunk kombinaciji koja nas je oduševila i veoma inspirisala!

Brineta je manekenskim hodom, samouvereno ponela mini crvenu haljinu koju potpisuje dizajnerka i princeza punka Vivienne Westwood.

Edgy vajbu doprinosi i dugi, sjajni bež oversize Sankuanz mantil, koji stvara zanimljiv kontrast sa jarko crvenom kreacijom. Igru boja, manekenka je umirila obućom, tj. crnim, naravno ravnim "martinkama" - sinonimom za punk kulturu i modu. 

Da je lepoj 21-godišnjakinji eklektizam u krvi i da je pravi majstor u kombinovanju nespojivih komada, govori i zanimljiv detalj, tačnije simbol Jane Birkin, Brigitte Bardot i Edie Sedgwick! U pitanju je crna, kožna beretka, šik kapa koja je ovaj grunge, heavy look ipak podigla na damski nivo. 

Modifikovana, lakovana kapa će sigurno biti u domenu aksesoara trend NO. 1 za proleće i to ne samo zbog svoje praktičnosti, već univerzalosti i mogućnosti da je kombinujemo u svim prilikama, a Bella nam je taj segment veoma dobro objasnila. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Bella Hadid: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/