Kao što to biva, sva velika dešavanja poput Oscara, Golden globes-a, modnih CFDA nagrada imaju taj famozni after party koji privuče jednaku pažnju kao i sam događaj. To nas i ne čudi, jer retko koji after party ima specijalan, tematski dress code i atmosfera je daleko opuštenija i prijatnija.

Upravo zbog toga, mnoge zvezde daleko više oduševe na ležernoj zabavi nego na događaju koji joj je prethodio.

Na primer, Amal Clooney. Iako je zgodna britanska pravnica izgledala odlično, uprkos činjenici da je promašila temu, neko razočarenje jeste izazvala opredelivši se za korset i pantalone sa šlepom, umesto neke haljine koja bi bila odgovor na zadata: religija + moda + art.

Ipak, na partiju koji je usledio posle formalnog dela, Amal je maksimalno popravila utisak svojim seksi izdanjem koje potpisuje Tom Ford!

Prelepa crnka se opredelila za crvenu, svetlucavu haljinu koja ostavlja utisak mozaika i efekat je naravno - WOW! Duga, pripijena kreacija je nadograđena crvenim, satenskim Christian Louboutin salonkama, kao i clutch tašnicom u istoj boji. 

I u domenu šminke Amal je ostala dosledna crvenoj - karmin u ovoj boji nije izostao, a duga, puštena i blago talasasta kosa doprinela je da Amal izgleda još izazovnije, ali svakako veoma glamurozno i lepo! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/