Pored zvaničnog dela jednog od najprestižnijeg filmskog festivala na svetu koji podrazumeva promociju sedme umetnosti u punom smislu, paralelno grad Kan postaje mesto gde mnogi brendovi i institucije koriste priliku da promoviši svoje proizvode, nove tendencije, ideje, pa i stavove. 

Ipak, pored filmskih zvezda, velika pažnja je usmerena na plejadu najpopularnijih manekenki današnjice među kojima se svakako ističe Bella Hadid. I to kao uspešna, prelepa i idealna ambasadorka mode i stila! 

Skoro niti jedan dan tokom trajanja Međunarodnog festivala u Kanu nije prošao bez lepe brinete. Ipak, dva izdanja su se posebno istakla - različita po senzibilitetu, ali veoma efektna.

Za Magnum x Alexander Wang event, Bella se opredelila za svedeni, ali seksi komplet koji potpisuje talentovani gospodin Alexandar Wang. Model potiče iz njegove jesen/zima 2018 kolekcije i čine ga ultra mini siva haljina naglašenog dekoltea koja je dopunjena sa blejzerom istaknutih ramena.

Krojački kontrast - uska haljina i široki blejzer je direktan uticaj iz modne dekade osamdesetih, kao i diskretni reveri i crni paspul na rukavima. Celokupnu kombinaciju Bella je nadogradila crnim sandalama, koje na đonu imaju nitne u boji srebra - moment koji je dao rock and roll notu i tako celokupni stajling usavršio maksimalno. 

Na sledećoj strani pogledajte drugo izdanje Belle Hadid u koje smo se zaljubili: 

PageBreak

Za večeru koju je organizovala francuska kuća Dior, bilo je jasno da je imperativ bio glamur. Bella se potrudila da odgovori zadatku, izabravši sofisticiranu, tananu haljinu u crvenoj boji. 

Transparentni til istakao je manekenkinu seksepilnost koju je još više naglasila smelo pozirajući pred fotografima. Luksuznu kreaciju koja u fokusu ima nabore i malo šire bretele koje drže korsetni deo, Bella je zaokružila crvenim cipelama i dijamantskom ogrlicom i minđušama.

Ipak, ako postoji mala kritika odnosi se na njen make- up izbor. 

Naime, iako joj sjajno stoji crveni ruž, u kombinaciji sa izrazito naglašenim rumenilom crvenkastih tonova doprineo je da Hadid izgleda kao prenašminkana lutka iz 80-ih.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/