Retko kada se desi da njih dve pogreše. Skoro pa nikad. Posebno Kaia kojoj je stilistkinja Mimi Cuttrell odavno osigurala mesto u top deset dama današnjice koji su role model mladim devojkama. Međutim, čak i sa stilistom, ove mlade dame nisu nepogrešive.

To je bilo evidentno sinoć na dodeli modnih CFDA nagrada, koja je po prvi put održana u njujorškom muzeju Brooklyn Museum. 

Iako se nisu našle među nagrađenim damama, Kaia i Kendall su shodno svojoj velikoj popularnosti privlačile poglede, uprkos činjenici da su bile među najlošije odevenim. To se posebno odnosi na Kendall koja se pojavila u asimetričnoj perjanoj haljini Alexandrea Vaulthiera u lavanda boji, s V izrezom.

Jedino što je valjalo ovde su manekenkine zgodne noge i divne lakovane Jimmy Choo salonke Anouk u sličnoj nijansi lavande kao haljina, kao i šminka koja je bila vrlo svedena s akcentom na očima. Jer, ovakva haljina definitivno izgleda kao statement ali retko kome pristaje, a svakako ne mladoj manekenki koja ima fantastičnu liniju koja ovde uopšte nije došla do izražaja.    

Nasuprot nje, Kaia Gerber (16) je uspela da izgleda poput devojčice, u skladu sa svojim mladim godinama. To je opet izazvalo potpuni drugi efekat - u svetu odraslih, ona je izgledala kao tinejdžerka (što i jeste) sve sa Wang svilenim šorcem, prugastom košuljom i hulahopkama koje su imale istaknut Wang natpis.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/