O njenoj karijeri strani modni mediji imaju samo reči hvale - radi za prestižne brendove, nosilac je mnogih uspešnih kampanja i reklama i jedna je od obožavanih Victoria's Secret anđela. 

Njen uspeh i interesovanje javnosti se ogleda i u tome što bez greške zna da izabere odevne kombinacije za razne prilike i da uvek izgleda "to die for". Ide joj u prilog i fantastično telo i lepota, ali i osećaj za modu koji se posebno istakao na CFDA manifestaciji, eventu posvećenom američkim modnim dizajnerima. 

Ne slučajno, Alessandra je izabrala crvenu, mini haljinu koja nosi pečat Tommy Hilfigera, jednog od dizajera značajnih za podizanje modne svesti u Americi, pa i šire. Kimono kreacija specifična je u svakom segmentu - urađena je od crvenih šljokica, koje su dale jednu party notu, dok dužina rukava, odgovara dužini haljine. 

Ova seksi igra "presečena" je kaišem koji je istakao struk maksimalno, dok su crne, diskretne ali elegantne salonke na špic sa kaiščićem oko članka zaokružila kompletnu pojavu i izdužile manekenkine duge i seksi noge. 

Što se tiče aksesoara, manekenka se opredelila za crne, četvrtaste alke i prstenje dizajnerke Lorraine Schwartz. 

U domenu lepote, Ambrosio je nastavila niz uspešnih izdanja - crveni karmin koji po ivicama usana više nije oštro naglašen je poslednji beauty trend koji sada možemo da vidimo kako izgleda van pista! Diskretni ajlajner i trepavice su provereni recept za maksimalno naglašavanje očiju, a uspeh bar u njenom slučaju je bio zagarantovan. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/