Kada je neki event u pitanju, a među zvanicama je Rihanna onda jedno je sigurno: zvezda večeri je odlučena.

Bar se tako ponaša većina medija. Ali, ako nas pitate, tamo gde se pojavi australijska filmska diva Cate Blanchett, teško da bilo ko drugi može da zasija. Teško.

I iako je ovo tekst o Riri, moramo da napomenemo kako su na sinoćnoj premijeri filma Ocean's 8 ipak daleko ispred nje u domenu odeće dominirale Cate, Anne (Hathaway) i Sandra (Bullock).

Cate je imala to savršeno svetlucavo Missoni odelo koje je izgledalo kao "san letnje noći".

Molimo te Cate, izaberi jedan ovakav kostim za Oskare, stoji ti fenomenalno!

Elem, da se vratimo na queen Riri koja je uspela da od briljantnog brenda Givenchy izabere "tu" haljinu u kojoj je blago rečeno izgledala kao disko oktopod! Taj svetlucavi ljubičastoplavi plise koji je osmišljen da izgleda poput cveta kale koje se uvijaju oko tela pevačice, izazvao je da skoro svaki mediji ovo Rihannino izdanje proglase za modnu KATASTROFU. Što definitivno jeste.

Jedini plus Riri je dobila za maestralnu šminku!

Fenty beauty proizvodi očito su napravljeni za rnb kraljicu koja je lice napuderisala u bronzano-breskvastu podlogu dok je oči, ali i usne akcentovala u sedefasto ljubičastu boju naglasivši trepavice. Bvlargi minđuše zaokružile su ovaj efektan beauty momenat koji nažalost ipak nije uspeo da spasi kompletan izgled pevačice.