Najizloženija porodica na svetu ima više pravila nego što možemo da zamislimo, a neka od njih su izuzetno stroga, dok ima i onih koja su pomalo apsurdna i smešna. Jedno od osnovnih, koje važi za članove kraljevske porodice, jeste ono da kada kraljica ustane, svi moraju da ustanu, kao i da kada kraljica prestane sa jelom, takođe svi moraju da prestanu sa jelom.

Jedno od najčudnijih ali i najbizarnijih je to da porodici nije dozvoljeno da igra društvenu igru "Monopol" ?!

Naime, mnogima omiljena društvena igra u kraljevskoj porodici smatra se neprimernom i agresivnom.

Prvu vidljivu stvar koju je Meghan uradila pre udaje, a u pitanju je očigledno direktiva koja dolazi iz kraljevskog pravilnika, jeste da je uklonila sve profile na svim društvenim mrežama na kojima je imala nekoliko miliona pratilaca.

U nastavku pročitajte listu stvari koje su must u životu nove vojvotkinje od Saseksa: 

1. Ne sme da jede ribu i morske plodove tokom puta zbog mogućeg trovanja.

2. Ne sme javno da zauzima političke stavove. Glasanje na izborima je dopušteno, mada niko iz porodice to ne praktikuje.

3. Na ceremonijama sme da sedi samo onda kada i kraljica sedi.

4. Ne sme da jede beli luk. Kraljica Elizabeth ne podnosi beli luk i iz tog razloga je zabranjen čitavoj porodici.

5. Ne sme da fotografiše samu sebe. Upravo iz tog razloga vojvotkinja je morala da ukloni profile na društvenim mrežama koji su bili prepuni selfija.

6. Ne sme da nosi krzno. Za razliku od švedske kraljevske porodice, pripadnici britanske kraljevske porodice su protiv nošenja krzna.

7. Na formalnim događanjima mora da nosi šešir ili tijaru. Na svim događanjima nakon 18 časova vojvotkinja je dužna da nosi šešir ili tijaru.

8. Mora se pridržavati strogih pravila sedenja, jedno od njih je i da su ženske članica kraljevske porodice dužne da sede prekrštenih nogu.

Izvor: Elle.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/