Zahvaljujući neumoljivim paparacima imamo priliku da vidimo u potpunosti različite outfite u režiji J-Lo koji su za kratko vreme postali nezaobilazni modni izvor inspiracije... 

Iako nas je navikla na veoma upečatljiva izdanja na sceni i besprekorne toalete na crvenom tepihu, nezaostaje ni u outfitima predviđenim za svakodnevno pojavljivanje i druženje sa porodicom, prijateljima ili fanovima. 

Ovog puta, na našem modnom radaru našla su se tri različita stilska look-a, koja su definitivno dominirala samim početkom avgusta. 

#Retro lady

Skupa sa svojom jačom polovinom Alexom Rodriguezom, latino diva prisustvovala je snimanju emisije Today Show u Njujorku i za tu priliku izabrala komade luksuznog brenda Gucci. Retro košulju, crvene osnove sa cvetnim dezenom uparila je sa belim, širokim pantalonama. Maksimalno je nadogradila komplet crnim kaišem, tašnom i sandalama na vrtoglavo visoku štiklu koje su joj maksimalno izdužile figuru. 

Na sledećoj stranici pogledajte još dve fantastične kombinacije u režiji Jennifer Lopez:

PageBreak

#Sportski look 

Zanosno telo koje ima Lopezova rezultat je intezivnog vežbanja, a čak ni u teretanu brineta ne odlazi, a da nije perfektno stilizovana. Gornji, beli deo trenerke je ukobinovala sa helankama geometrijskih šara i belim patikama. Visko podignute punđice i sa osmehom na licu, jasno je poručila kako se odlazi u teretanu. 

#Trendi 

Njen izrazito samouveren stav doprinosi da izgleda uvek seksi, ali nedavno prilikom izlaska iz studiju MTV-a u Njujorku, J-Lo je otišla korak dalje demonstrirajući izrazito moćno izdanje. 

Bela, oversiza kožulja igrala je ulogu mini haljine, a teksas Versace čizme iz Resort 2019 kolekcije sa džepovima i mini kaišem su jedan od najupečatljivijih detalja koje smo imali priliku da vidimo u skorije vreme.

Svakako da je obuća ovakvog tipa bila glavna vest modnih magazina, ali WOW efekat je zaokružen oversize naočarima, ogrlicom sa priveskom na kome je ispisano pevačicimo ime, kao i alkama koje su zaštitni znak zvezde hit On the floor. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/