Kada postanete član kraljevske porodice (a posebno britanske) svaki događaj, manifestaciju ili svečanost koju posetite prate svi mogući mediji.

Novinarski radari su usmereni na ono šta ćete reću, uraditi, obratiće se posebna pažnja na ponašanje, ali i na ono što ste obukli. Baš iz tih razloga, postoje određena pravila kojih se svi članovi moraju da pridržavaju, a tome smo pisali >>>>>20 najstrožijih pravila britanske kraljevske porodice! 

Takođe, dress code je veoma strog i propisan, ali to izgleda da ne važi za suprugu princa Harrija, koja od kada je postala vojvotkinja od Saseksa, napravila je više stilskih izuzetaka. 

U nastavku pročitajte kojih se modnih pravila nije pridržavala Meghan Markle.

# Bez čarapa

Sudeći kraljevskoj odevnoj etici, izlaganje nogu bez svilenih čarapa nije dozvoljeno. Međutim, to pravilo nije u više narata važilo za Meghan, jer je nosila kako haljine, tako i suknje upraivši ih sa salonkama, ali su izostale popularne "najlonke".

# Mini suknje

Njeno nedavno pojavljivanje ne premijeri predstave Hamilton u Victoria Palace teatru u Londonu, izazvalo je veliku dramu. Naravno da je u pitanju bio outfit - mini haljina. Opet, tako netipična dužina suknje za članice kraljevske porodice.

# All black kombinacije

Izdanja od glave do pete u crnoj boji nisu predviđena za dame plave krvi, ali takođe u više navrata simpatična Kanađanka je prekršila i ovo modno pravilo. 

# Komplet

Pantalone u kombinaciji sa sakoom i plus u crnoj boji nisu preporučljivi kada je u pitanju dress kode i izlaganje u javnosti. To pravilo, jasno je, nije važilo za nekadašnju glumicu. 

# Otkrivena ramena

Na balkoni palate prilikom manifestacije Trooping the Colou u junu, rame uz rame sa svojom jetrvom Kate, Meghan je izabrala nežnu, svetlo ružičastu haljinu, ali uskog kroja i otkrivenih ramena. Ovaj potez su mediji ocenili kao veoma hrabar, jer i ovaj stilski momenat krši kraljevska modna pravila.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/