Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa nastavili su svoj niz pojavljivanja na službenim događanjima dolaskom na koncert "100 Days Od Peace".

Koncertom koji se održao u čuvenoj londonskoj Central Hall Westminster sali obeležava se 100. godišnjica završetka 1. svetskog rata, a sav prihod od prodatih ulaznica doniraće se humanitarnim zadrugama "Heroes", "Combat Stress" i "Heads Together" posvećenim mentalnom zdravlju.

Mladi bračni par opet je, očekivano, bio u centru pažnje, ali najviše pažnje privukla je  37-godišnja vojvotkinja, koja je praktično blistala u jarko plavom tonu haljine.

Iza ove custom made kracije stoji tajvansko-kanadski dizajner Jason Wu, omiljen mnogim holivudskim zvezdama. Decentna plava haljina bez rukava na sredini ima tri okomite falte koje se protežu duž čitavog modela i lelujaju prilikom kretanja.

Britanski mediji su instant skrenuli pažnju na to da je ovo neobičan odabir za vojvotkinju koja je do sada nosila drugačije "čišće" krojeve i zapitali se pokušava li možda ovom haljinom sakriti trudnički stomak

Plavim štiklama brenda Aquazzura i malom ručnom tašnom modne kuće Dior, Meghan je zaokružila ovo modno izdanje koje je pokrenulo nove glasine o njenoj trudnoći, a ima li u njima istine vreme će reći.

Za sada lepoj Meghan možemo čestitai na sjajnom odabiru modela, koji se uklapa u standarde konzervativnih, dok upečatljiva boja od njih ipak pomalo odskače, u njenom stilu naravno.

Izvor: Zadovoljna.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/