Pojavom Meghan Markle, Kate Middleton je potpuno pala u drugi plan, ako pitate modne medije. Iako su pravila po pitanju odevanja u kraljevskim pravilnicima prilično stroga, Meghan je ipak uspela da ih se prdržava (makar u većoj meri), ali i da iskaže svoj ukus prepoznatljivim stilom koji podrazumeva trendy komade.

Kate sa druge strane uvek igra na sigurno i nikada nije odstupila od damske klasike, koja je svakako podrazumevana.

Međutim, jordanska kraljica uspela je da se izdvoji svojim outfitima i plasira se na visoko prvo mesto kao najbolje i najmodernije obučena članica prestižnog royaliti kluba.

Kako joj to polazi za rukom, s obzirom da su pravila oblačenja iz zemlje iz koje dolazi takođe prilično tradicionalna, nismo sigurni. Neki ljudi jednostavno imaju ukusa, a ako su ljubitelji mode, to onda mora rezultirati pobedničkim ishodom.

To je jedini odgovor.

Svojim najnovijim stalinzima još jednom je bez presedna opravdala svoju zasluženu titulu modne ikone.

Prvo izdanje za kojim zavidno uzdišemo sastoji se iz elegantnog kompleta u vidu pantalona širokih nogavica i bluze širokih rukava, komada koji su u spoju stvorili divnu fluidnu formu.

Pored kroja same bluze koji se isticao zanimljivim detaljem u vidu nevezane kravete u crnoj i žutoj nijansi, posebno efektna bila je sama boja bluze, takozvana marigold žuta - vodeći ton u praktično svim kolekcijama predstavljenim na Nedeljama mode za sezonu proleće/leto 2019.

Naredna kombinacija u kojoj se pojavila na Unicefom događaju održanom juče u glavnom gradu Jordana, idealna je za prelaznu sezonu, ali isto tako nosiva i u letnjoj i prolećnoj sezoni.

Ova košulja haljina koju potpisuje Carven, isticala se odlično ukrojem ustručenim pojasom, ali i divnim tonom žute u predelu grudi. Džepovi kao detalji koji su se najviše isticali dali su ovom komadu željeni trendovski izgled, ali i sama forma koja podrazumeva naglašene narmaenice i oversized rukave.

Čitav stajling zaokružen je potpeticama bele boje sa zanimljivim printom, a potpisuje ih Dior.

Kako je izgledao ovaj stajlin lepe Ranie pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Jednostavno, elegantno i maksimalno efektno.

Još jedno veliko modno bravo za predivnu Raniu od Jordana.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/