Iako je njena ćerka - Bee Shaffer u nekoliko navrata izjavila medijima da je moda uopšte ne interesuje, štaviše da ne vidi nikakvu svrhu u jednoj tako nebitnoj stvari, činjenica je da se od gena ne može pobeći.

Prilično smo sigurni da 31-godišnja Bee, koja je pre nekoliko meseci sklopila brak sa dugodišnjim dečkom - italijanskiim filmskim režiserom  Francescom Carrozzinijem, inače sinom nedavno preminule, čuvene urednice italijanskog izdanja Vogue magazina -  France Sozzani, nije sama izabrala ovu glamoroznu haljinu, već je to za nju uradila Anna, ali je svakako odobrila majlin prvoklasni izbor.

Bee je bila majčina pratnja na prestižnoj dodeli nagrada Evening Standard Theatre Awards - održanoj u subotu u Londonu.

S obzirom da je Anna Wintour bila host događaja, sve oči i sve kamere naravno, bile su uprte u ovaj moćan fashion duo.

Iako su majka i ćerka nosile potpuno različite haljine, kako kada je u pitanju boja, tako i dezen, oba modela su se isticala glamuroznim sirena krojem i fenomenalnim dcvetnim ezenom.

Haljina koju je ponela Bee isticala se našivenim cvetnim aplikacijama i upadljivim bojama, dok se Annina haljina haljina isticala prefinjenom svilom i ručno šivenim cvetnim detaljima, oba modela potpisuje legendarna britanska modna kuća Alexander McQueen.

Svedan šminka, kao i frizura, te decentan, ali ipak efektan nakit dovoljni su da zaokruže jednu ovako upečatljivu kreaciju, što urednica Voguea i te kako dobro zna.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/