Od dana kada je obelodanjeno da mlađi princ britanske kraljevske porodice izlazi sa američkom glumicom, pa evo sve do danas, lepa Amerikanka nije prestala da bude predmet interesovanja medija širom sveta.

Razlog za to su pak mahom njena pojavljivanja u outfitima koja poprilično privlače pažnju.

Iako niko ne može da doaka stajlingu čuvene princeze Diane, koja je i te kako rušila stroge kraljevske protokle, te isto tako šetala najskuplja dizajnerska imena, Meghan je na dobrom putu da preuzme ovu ulogu.

Naime, lepa Meghan sinoć je u društvu supruga princa Harry-ja prisustvovala Royal Variety performansu u London Palladiumu.

Za ovu svečanu priliku vojvotkinja od Saseksa izabrala je komplet londonske modne kuće Safiyaa, koji se sastojao od crne, maksi suknje i topa ukrašenog cvetnim belim aplikacijama, oba komada zaokružuju cifru od skoro 2.000 funti.

Dodatak elegantnoj kombinaciji bile su dijamatske minđuše kanadskog brenda Birks, čija cena iznosi 7.000 funti!

Međutim, pažnju medija nije privukla samo skupocenim modnim komadima i aksesoarima, već i činjenicom da je prošetala gola ramena - strogo zabranjena stavka u kraljevskom modnom protokolu, te da čak nije posedovala nikakav kaput, niti ogrtač na putu od automobila do svečane sale u kojoj se održavao događaj.

Takođe, paparaci su uspeli da fotografišu još jedan detalj, koji se kako strani medji navode, nikako ne bi svideo kraljici Elizabeti - njena duga suknja vukla se po podu, te su krajevi bili potpuno mokri.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/