Zvezda filmova Kill Bill i Pulp Fiction koju u poslednje vreme češće gledamo u serijama (Imposters, Chambers, The Slap) nije propustila priliku da pogleda pre-fall kolekciju Versace brenda koja je prikazana preksinoć u Njujorku.

48-godišnja plavuša i jedna od najseksepilnijih zvezda koje su u petoj deceniji, na glamuroznoj reviji italijanske kuće koja je ujedino i prva njihova revija u Njujorku, blistala je u crvenoj haljini koju očekivano potpisuje italijanska kuća. 

Haljina sjajne svile naizgled bi bila sasvim obična da nema poludrapiranog i polunabranog momenta u predelu struka koji u paru sa vatrenocrvenom bojom i sjajem materijala izgleda savršeno i kao krojeno za Umu koja ima fenomenalnu figuru te i držanje jedne holivudske dive.

Njena zlatkasta kosa ovde u spoju sa haljinom došla nalik klasju, dok se u predelu obuće sjajno opredelila za elegantne crne sandale sa unakrsnim kaiščićima. Zimska sezona doprinela je da Uma na reviju stigne odevena u crveni kaput. 

Šminka je takođe bila na nivou za ovako glam događaj a za nju se pobrinula visažistkinja Asami Matsuda sa kojom Thurman često sarađuje. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/