Prilika u kojoj je Kate Middleton zasijala u ovom skupocenom izdanju, bila je jedna od onih klasičnih službenih, koje vojvotkinja redovno oboavlja.

Ipak, čini se da joj je po svoj prilici ova poseta, bila važnija od ostalih. Definitivno je želela da ostavi dobar utisak.

Naime, Kate je juče posetila kostimski departman kraljevske opere u Londonu.

Svrha njene posete bila je da nauči nešto više o upotrebi tkanina, naručivanju, te korišćenju istih, ali i kompletnom lancu nabavke.

Prilikom posete, Kate je upoznala i neke od plesača, koji su specijalno za nju probali izvođenje baletske predstave "Dve golubice".

Iako je skupoceni outfit vojvotkinje od Kembridža iznosio skoro 10.000 evra ukupno, tačnije 9.890, pri pogledu na njega to verovatno ne biste rekli, iako Kate jeste zaista izgledala fenomenalno.

(Oscar de la Renta otkrio tajnu savršeno obučene žene)

Ljubičasti komplet, koji se posebno ističe peplum detaljem na sakou, potpisuje Oscar de la Renta, njegova cena je 3.090 evra, a Kate je poslednji put zapažena u njemu početkom 2017.

Te su britanski mediji brže bolje došli do zaključka kako je razlog za ovu reciklažu, inspiracija stajlingom koji je par dana pre toga ponela Megan Markle, a u pitanju je outfit u kome se isticala ljubičasta boja.

Međutim, kada je u pitanju ovaj klasično damski i vrlo šik stajling Kate Middleton, kome ona i inače pretenduje, ovaj put se njena stilizacija komada i detalja zaista mora posebno istaći i pohvaliti.

Ostatak teksta pročitajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Kate je izgledala kako i dolikuje jednoj modernoj predstavnici kraljevske porodice.

Za to je prvenstveno zaslužna kombinacija boja, ali i samih komada, poput punih crnih najlon čarapa u spoju sa ljubičastim kompletom, te crnih potpetica za zlatnom aplikacijom koje potpisuje Rupert Sanderson, a cena im je 592 evra, što se odlično uklopilo uz crnu tašnicu od kroko kože sa zlatnom kopčom brenda Aspinal po ceni od 559 evra.

Ipak, najveći iznos kada su u pitanju komadi koje je vojvotkinja od Kembridža odlično uskladila, odlazi na zaparavo zanemarljiv detalj - u pitanju su minđuše od 18 karatnog zlata, čuvene britanske juvelirnice Asprey London Oak Leaf, koje je Kate već nekoliko puta nosila.

Cena ovog decentnog, ali zaparvo prilično neprimetnog detalja iznosi 5.647 evra.  

Tekst: Maja Bunčić

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/