Pre dve godine svi smo bili pod utiskom kada je Celine Dion odjednom postala street style zvezda!

Jer, kanadska pevačica to nikada nije bila!

(Šta se dešava sa Celine Dion?)

Da, punila je stadione i koncerte dvorane, pevala pred predsednicima i prodavala u milionske tiraže svoje albume te osvojile bezbroj muzičkih nagrada. Međutim, nakon smrti muža i male pauze koja je očekivano usledila nakon gubitka voljene osobe i najveće podrške u životu, Celine je otkrila svet modete postala jedna od redovnih zvanica na revijama jakih brendova.

Njen stilski preobražaj pratio je Vogue koji je imao dnevne izveštaje o stajlinzima kanadske dive.

Nakon toga usledila je jednogodišnja pauza i Dion nismo viđali neko vreme na FW izdanjima.

Do ovog trenutka kada se opet vratila u modni fokus redovnim dolascima na Couture Week u Parizu.


50-godišnja diva je priredila jedan spektakl sofisticiranih ali i vrlo seksi izdanja, a to se posebno odnosi na look koji je ponela na Alexandre Vaulthier reviji koju je posetila u društvu svog novog partnera.

(Volela je samo njega: Životna priča Celine Dion, kanadske pevačice neverovatnog glasa)

Celine koja je pre tri godine ostala bez supruga - Renea, sa kojim je provela ceo život, postala je meta glasina da je u vezi sa 15 godina mlađim Pepe Munozom, španskim ilustratorom i plesačem.

Pevačica i Pepe su se upoznali prošle godine kada je Munoz počeo da pleše u trupi koja je trebala da prati Dionovu na turneji. Početno prijateljstvo pretvorilo se u nešto više, a Celine u uspet saznala da njen dečko zna odlično i da skicira te da ga prilično zanima modni svet.

Iako par nikada nije javno priznao vezu, sada kada su se pojavili zajedno u Parizu, snimljeni su kako neprestano razmenjuju nežnosti i veselo časkaju, a posebno je svima bio zanimljiv momenat kada je na reviji Alexandrea Vaulthiera, Celine u jednom trenutku uhvatila Pepea za bradu, te kasnije držala ruku na njegovom kolenu.

Da li su zajedno ili ne, procenite u nastavku na sledećoj stranici:    PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/