Joan Collins i njen tri decenije mlađi suprug, filmski producent Percy Gibson, fotografisani su sinoć ispred čuvenog losanđeleskog restoranaCraig’s, omiljenog među bogatim i poznatim imenima Holivuda.

Ruku pod ruku par je napustio restoran obasjan blicevima neumoljivih paparaca.

Iako obučena u potpuno crnu kombinaciju, Joan je blistala zahvaljujući zanosnom i nadasve prepoznatljivom osmehu, ali i ponekim detaljima koji su joj pomogli u tome.

(Niko kao Joan Collins: Britanska glumica otkrila 9 tajni večne lepote kojih se pridržava)

Naime, glumica je poput istinskog modnog znalca kombinovala komade u crnoj boji razlilčitih tekstura.

Kao vodeći deo kombinacije izdvajala se suknja od brokata sa printom tamnije crne u vidu dezeniranog cveća, a sa njom glumica je kombinovala svilenu bluzu, dok je potpuno poseban i svakako najefektniji komad, bila kratka kožnajaknasa krznenim detaljima uz koju su odlično išle visoke kožne čizmice u špic.

(Jedna je Alexis Colby: Joan Collins na pragu devete decenije očarala izdanjem u stilu svog alter-ega!)

S obzirom da je stajlingom dominirala jedna boja i to ona koja važi za najelegantniju - crna, izbor različitih materijala bio je pun pogodak, pogotovo što su u pitanju oni teži, zimski materijali: koža, krzno, brokat.

Izgled je istaknut i zaokružen sitnim detaljima u vidu crvenog ruža za usne, te mindjušama i ogrlicom od belog zlata.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/