Victoria i David prosto ne mogu da pogreše, to im je u pedigreu, u genu, u stilskom identitetu.

Isto tako, par je redovno kao i sada bio najbolji promoter mode koja nosi njihov potpis, a na žurku povodom lansiranja limitirane kolekcije koju je Vicky uradila za Reebok, engleski par je stigao u pratnji sina Brooklyna i njegove nove devojke Hane Cros, inače manekenke koja likom podseća na mladu Irinu Shayk.

Naravno, veću pažnju je privukao "seniorski" par.

(Victoria Beckham pokazala kako se u spoju nose tri najelegantnije boje)

David se opredelio za jeans izbledelog teksasa, belu majicu i duks preko kog je obukao nonšalantan teget kaput Kent and Curwen brenda.

Njegov casual look ispratila je Victoria koja se opredelila za fantastične crvene duboke pantalone na crtu, svilenu košulju piton dezena i crni vuneni kaput, svilenih revera, dužine do kolena koji je njenu figuru dodatno izdužio.

(Victoria Beckham u pet izdanja progonozirala najveće trendove u 2019)

Mlađi Beckham koji ima sjajan stil na mamu i tatu, bio je starkama, plavim pantalonama, sivoj majici i karo košulji dok je njegova devojka od glave do pete ponela denim look. Hana je izgledala kao sa piste odevena u jeans ravnog kroja, podvrnutih nogavica, topu i teksas košulji preko koje je prebacila ležarno bomberku u teget boji.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/