Danas je u Parizu završeno još jedno izdanje Couture Week-a na kome je bilo nekoliko fantastičnih kolekcija. Izuzetno posećena Nedelja visoke mode - Celine Dion među najslikanijim, ali i Olivia Palermo te influenserke Gilda i Chiara, mamila je ljubitelje mode svojim raskošnim revijama, i još impresivnijim kreacijama.

Highlight celog izdanja?

Vikor & Rolf volumizirane haljine od tila u neon bojama sa #mood natpisima poput "I am not shy, I just don't like you" i "No photos please".

(Prva Chanel revija na kojoj se nije pojavio Karl Lagerfeld)

O čemu se još pričalo?

O izostanku Karla Lagerfelda sa Chanel revije, te Grand Palaisu koji je za potrebe upravo showa francuskog brenda pretvoren u toskansku vilu na oduševljenje svih prisutnih.

Od kolekcija moramo da priznamo da nam je bilo teško da izdvojimo neku, ali evo zanimljivog detalja - na ovoj top 17 listi nema haljina Diora, Zuhair Murada pa ni Chanela, što je samo jedan od dokaza da su pomenute kuće malo upale u #hautecouture monotoniju dok je Balmain zajedno sa Givenchy briljirao.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Pogledajte u galeriji kojih je to 17 haljina zaslužilo status najlepših i najzanosnijih...