Ne znamo uopšte od koje stavke tačno da počnemo sa komenatrisanjem ovog fenomenalnog stajlinga čuvene francuske glumice, jer apsolutno svaka stavka izvedena je stilski perfektno.

Naime, lepa Juliette bila je host na 14. put po redu održanoj Cristal Golden Globe dodeli nagrada u Parizu.

Za ovu svečanu priliku 54-godišnja glumica opredelila se za poznati francuski stilski recept, koji je pre skoro pola veka patentirao slavniYves Saint Laurent - crno, žensko odelo kao sinonim za moćan i sofisticiran izgled u jednom potezu.

(Francuska boginja: Juliette Binoche u senzacionalnoj haljini pokazala da godine njenom telu i lepoti ne mogu ništa!)

Međutim, ovo odelo dodatno se isticalo za razliku od onog klasičnog, te je efekat utoliko bio spektakularniji, u ovom slučaju bukvalno.

Crni pliš od koga je sačinjen komplet u vidu blejzera i pantalona,naglašen je raskošnim printom u vidu srebrnih zvezdica, te su čak i ivice blejzera istaknute srebrnom trakom, efektno zaokrušivši gornji deo stajlinga.

Donji deo outfita isticao se pak fenomenalnim zvonastim nogavicama.

(Make-up slavnih dama: Za koju šminku se omiljene zvezde odlučuju na crvenom tepihu)

Kosa zalizana u visoki glamurozni rep, minimalističke srebrne minđuše i srebrne šljokice - u sferi beauty departmana zaokružile su glamurozno izdanje glumice.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/