Kada pogledate odevne kombinacje Melanije i Ivanke Trump, iako je između njih u pitanju značajna razlika u godinama, stil koji preferiraju prilično je sličan.

Mada mi u većini slučajeva glasamo za Melanijine kombinacije, jer prva dama Amerike nosi ipak prefinjenije i stilizovanije komade, ovoga puta visoke modne poene dobila je ćerka Donalda Trumpa.

(Po uzoru na Melaniju: Najmoćnije izdanje Ivanka Trump ikad)

Naime, američki predsednik održao je na Capitol Hillu, pred Kongresom, govor o stanju nacije, a u pratnji sa njim bile su Melania i Ivanka.

Obe dame opredelile su se za igru na sigurno, obukavši elegantne all-black outfite.

Melania se opredelila za takozvani kaput-haljinu, koji se isticao A krojem koji prati liniju tela, ali i upadljivom srebrnom dugmadi, te crnim kožnim potpeticama, kao i crnim rukavicama od kože.

(Ni Melania, niti Ivanka: Ova dama je prva žena iz porodice Trump koja je pozirala za neki modni magazin)

Ivankino izdanje međutim, izgledalo je ipak nešto sofisticiranije, zahvaljujući spoju minimalističkih komada u vidu pencil suknje i ustručenog sakoa. 

Sako se isticao istančanim krojem koji prati liniju tela, te jedva primetno naglašenim ramenima i kosim džepovima, dok je efektan detallj bio onaj dodatni - kaiš od pliša i pvc-a, koji je na posban način istakao zavidan struk ćerke prvog čoveka Amerike.

Upravo je kaiš doprineo da sako izgleda kao da poseduje peplum detalj i time ostavio šik utisak kompletne kombiinacije.

Ipak, poseban detalj nalazio se zapravo na samoj suknji, a u pitanju je crvena linija koja prati liniju boka, sako, kao i suknja dolazi iz military jesenje kolekcije za 2018. Alexandera Mcqueena.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/