Vojvotkinja od Kembridža Kate Middleton stekla je titulu modne ikone, koju prate milioni žena željno iščekujući njena pojavljivanja i novu modnu inspiraciju.

Stil lepe vojvotkinje odlikuju neprolazni klasici, koji mogu da se nose godinama i u svakoj prilici, a ni samu Kate nije sramota da iste komade nosi nekoliko puta, bez obzira na to što je za javne ličnosti ovo "prećutna zabrana".

(Reciklaža sa tvistom: Kate Middleton osvežila kaput Alexandera McQueena sa box torbicom koju potpisuje turski brend)

Zato svaka dama koja želi da uvek izgleda prefinjeno, elegantno i sa stilom, u svom garderoberu mora da ima sledećih 6 odevnih komada koje Kate the Great obožava i zapravo čine sjajnu osnovu svakog ormara!

Kaput u upečatljivoj boji

Veoma retko ćete videti vojvotkinju u tamnom kaputu - pre će biti da poseduje ovaj odevni komad u svakoj veseloj boji! Kaput u veseloj, upečatljivoj boji je zapravo sve što vam je potrebno tokom hladnog perioda. Razbija zimsku monotoniju, svakome stoji odlično i definitivno vas odmah izdvaja iz mase.

Ostatak teksta pročitajte OVDE.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/