Čuveni magazini Allure i Men's Health, proglasili su američku manekenku, modela i glumicu za jednu od najatraktivnijih žena ikada.

U pitanju je prilično značajna titula, koju tih 80-ih i 90-ih kada ju je Christie zaradila, nije bilo tako lako izvojevati pored silnih imena supermodela koji su u tom trenutku bili aktuelni, ali u potpunosti nam je jasno zašto je to tako, kada evo ovog trenutka pogledamo najaktuelnije fotografije poznate manekenke.

(Ovako se hrani najzgodnija šezdesetogodinjakinja na svetu: Ishrana koja je zadužena za mladolikost i dobru formu Christie Brinkley)

Naime, Christie je pre par dana zablistala na reviji Elie Taharija tokom Njujorške nedelje mode, a pistom je prošetala u društvu svoje 20-godišnje ćerke Sailor Lee Brinkley-Cook, koja izuzetno podseća na majku.

Međutim, njena pojava na pisti nije izazvala ovacije, koliko je to pojavljivanje ove atraktivne 65-godišnjakinje na ulicama Njujorka, kojima je prošetala u fantastičnoj mini suknji, uskoj crnoj rolci i kratkim pvc čizmicama, sa sve puštenim dugim plavim uvojcima.

(Život nije ostavio trag na njenom licu: Sve o Christy Turlington, najlepšoj manekenki iz prve ere supermodela)

Godine su zaista samo broj, ako o njima umete da se starate i što je još važnije, da ih izneste sa ovom odvažnoću i zaraznim osmehom na licu.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/