Po pitanju mode, bivša novinarka ništa ne prepušta slučaju jer sve što obuče na njoj izgleda kao da je upravo sišla sa modne piste.

Španska kraljica Letizia poznata je po svojim savršenim modnim izdanjima koja odišu ženstvenošću i instančanim stilom, te koja uvek laskaju njenoj figuri.

One su pokazale i potvrdile moć CRVENE: 10 najboljih red izdanja slavnih damaOne su pokazale i potvrdile moć CRVENE: 10 najboljih red izdanja slavnih dama

Do sada smo imali priliku da uočimo svega nekoliko modnih grešaka, dok su njena odlična modna izdanja definitno mnogo češća.

Ovaj put španska kraljica odabrala je efektno crveno odelo koje joj savršeno pristaje i iz pomoć koga je još jednom privukla svu pažnju pristunih, kao i fotoreportera naravno.

U ovoj boji izgledamo privlačnije i inteligentnije, a nije crvena!

Iako odelo koje je ponela nije upravo skinuto sa modne piste, već tokom proleća 2017., kada je prikazana revija za jesen zimu Roberta Torretta,  dok je sama kraljica ovaj outfit prvi put prošetala prošle godine, ipak je vrlo upečatljivo, te ne možemo nikako kriviti Letiziu što je reciklirala ovo all red izdanje, s obzirom da joj pristaje fenomenalno.

Izvor: Stil.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE>>>https://www.instagram.com/elleserbia/