Pevačica se pojavila u Londonu u četvrtak uveče na ekskluzivnoj večeri, izgledajući neverovatno mladoliko.

(Platforme su opet u modi: Jennifer Lopez u vrtoglavo visokim potpeticama brenda Charlotte Olympia)

Naime, prisustvovala je večeri u čast Katrin Fridriks' Gray Area izložbi u JD Malat galeriji u čuvenom londonskom predgrađu Mejfer.

Na fotografijama sa događaja do izražja je došao njen mladalački izgled i lako je mogla proći kao ženu u dvadesetim.

Ali ono što nam je takođe privuklo pažnju jeste njen stil, koji je bio jednako besprekoran. Uparila je crnu haljinu dužih rukava, s visokim potpeticama,a izgled je pečatirala Chanel torbicom. Natalie se odlučila za šminku prirodnih tonova i stilizovala svoju crnu kosu ležernim talasima.

A koja je tajna njenog mladolikog izgleda?

Lepa Natalie poseduje sopstveni asortiman za negu kože. Ranije je za Sportsluxe rekla da jede "čisto" i praktikuje jogu.

"Otkrila sam da čista ishrana čini čuda za moju kožu", rekla je 2015. godine. "Ja jedem mnogo zelenog povrća i pokušavam održavati organizam alkalnim." Natalie je dodala da dvaput dnevno "čisti i vlaži" kožu nanoseći na svoje telo ulje od šipka pre spavanja.

Bivša žena rokera Silverchair-a, Daniel Johnsa, takođe je otkrila da je njena tajna dobrog izgleda i osećaja "odmor, meditacija [i] biti okružena prirodom". "Sve ove stvari smanjuju stres i anksioznost, brzo starenje", rekla je ona.

Na svom Instagram nalogu redovno postavlja slike, svog mladalačkog tena i lica:

Da vas podsetimo još jednom, ovako je Natalie izgledala pre 14 godina:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE>>>https://www.instagram.com/elleserbia/