Pre godinu dana, Marc Jacobs - jedan od najomiljenijih dizajnera na svetu, verio se sa dugogodišnjim partnerom, Charom Defrancescom, i to na jedan vrlo zabavan način.

Naime, Marc je organizovao flash mob dance za svog dečka, i to u njima najdražem restoranu na Menhetnu, u meksičkom Chipotle, nakon čega je kleknuo i zaprosio Chara.

Godinu dana kasnije, par se venčao, ovoga puta u njujorškom luksuznom restoranu The Grill, u krugu najbližih prijatelja koje je predvodila britanska manekenka Naomi Campbell.

Ko je Char Defrancesco?  

Ukoliko ste neko ko je pratio Jacobsov lični Instagram profil, ne sumnjamo da ste već odavno primetili Defrancesca na svom feedu: dizajner je do sada bezbroj puta šerovao slike sa Charom - kako putuju privatnim jet-set avionom, uživaju na Kubi i havajskim plažama, te posećuju revije Marcovih prijatelja. 

(Naomi u svetlucavom Balmain modelu glavna zvanica: Sve poznate ličnosti koje smo videli na Marc Jacobs venčanju) 

To opet ne znači da znate ko je Char.

Za početak njegovo puno ime je Charly, iako se čini da ga tim imenom još uvek samo Marc oslovljava.

Za sada nije poznat tačan datum kada je par počeo da se zabavlja, iako je Marc (54) raskinuo sa prethodnim dečkom, modelom Harryem Louisom još 2013., i javno počeo da se pojavljuje zajedno sa Charom krajem 2015. 

Novogodišnje praznike proveli su zajedno, a nedugo posle toga Char je na društvenim mrežama počeo Jacobsa da imenuje svojim "bae", odnosno dečkom.  

Daleko pre toga, Defrancesco, kome je maternji jezik francuski, odrastao je u Švajcarskoj, gde su mu roditelji vodili internat. Sa nepune tri godine, porodica mu se preselila u Ameriku, tačnije u Los Anđeles.

(Prefinjen i elegantan: Pogledajte savršen dom Marca Jacobsa koji je uređen u savršenom art deco stilu)

Nakon studija političkih nauka na UCLA, Defrancesco je odlučio da otvori butik sa odećom za "hipi i trendi muškarce"— i to baš u trenutku kada se cela ekonomija urušila. To ga je preusmerilo ka modelingu i konobarisanju, te preseljenju u Njujork.

Iz tog perioda datira redak intervju sa Defrancescom koji je uradio Fashion Week Daily. Tema je bila linija sveća koju je Char pokrenuo, i to čisto radi nekog džeparca koji bi odvajao sa strane, nakon što je shvatio da brdo para potroši na kupovinu istih, te kasni sa uplatom kirije.

(10 stilskih lekcija jednog od najpoznatijih dizajnera današnjice - Marca Jacobsa)

Liniju je nazvao A Bougie Candle by Char Defrancesco, a sama linija ima tek dva mirisa—Lit i Bae, te red celebrity osoba među fanovima, na čelu sa Naomi Campbell.

Baš u tom trenutku, Defrancesco upoznaje Jacobsa i postaje nejgov jet-set partner, za početak. Naime, sajt Gay Star News postovao je prošle godine vest sa nazivom "14 puta kada su Marc Jacobs i njegov dečko leteli privatnim avionom a mi smo plakali."

Par je u početku dosta vremena provodio u Parizu i na egozotičnim odmorima na ostrvu St. Barth, gde su sa društvom snimali zabavne "orange mocha frappuccino" video snimke po uzoru na scene iz filma Zoolander.

U međuvremenu, Defrancesco je počeo opet da radi kao model, i to za donji veš, te počeo intenzivno da se druži sa prijateljima dizajnera, kao što su Kate Moss i Naomi.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/