Mnoštvo je trendova zabljesnulo kada su u pitanju kupaći kostimi i bikiniji, ali kao i uvek do sada Instagram je neke od njih ipak izgurao u sam vrh popularnosti.

Većinu njih, influenserke su već uveliko prošetale na dalekim, tropskim destinacijama, dok su se određeni brendovi i modeli pritom istaknuli kao najpoželjniji.

Tri modela haljina koje svaka žena mora da poseduje

Ono što je iznenađujuće jeste to da svaki od ovih modela poseduje jedinstvenu retro crtu.

Pepito u boji limete

Boja limete ključna je kada su pitanju trendovi kupaćih kostima ovog leta, a dvodelni kupaći ukrašen pepito uzorkom, nastao u saradnji brendova Shrimps i Warehouse, jedan je od onih koje ćemo ovog leta često viđati na plažama i društvenim mrežama.

Žuti bikini sa cvetnim uzorkom

Jarko žuti bikini ukrašen floralnim motivima, u retro duhu, jedan je od zapaženijih komada brenda Solid and Striped, naprosto je savršen stilski odabir za osunčane plaže.

Trenutno najomiljeni model jeansa kod svih fashion dama

Hunza G modeli

Retro modeli kupaćih kostima, bili oni dvodelni ili jednodelni, ako nose potpis legendarnog brenda Hunze G, biće sasvim sigurno apsolutni hit ove letnje sezone.

Bikini tigrastog uzorka

Dvodelni beli bikini tigrastog uzorka brenda Rixo fantastičan je letnji odabir, posebno kada ide u paru s preplanulim tenom.

Bikini retro kroja

Model sa super visokim gaćicama, i po mogućnosti u šarenim nijansama, kao što je onaj brenda & Other Stories, savršen je dodatak svakom stylish outfitu.

Izvor: Elle Croatia

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/