Meghan Markle se ponovno našla pod kritikom britanskih medija koji su izvestili kako je prekršila protokol i dress code kada se pojavila na Wimbledonu u farmericama.

Razlog zbog koga nisu mogli da je puste u kraljevsku ložu.

(U Los Anđelesu je nismo videli ovakvu: Prelepa izdanja Angeline Jolie tokom šetnje ulicama Pariza)

Uz to, pojedini članovi privatnog kluba “All England Club”, vlasnika terena na kojima se održavaju Wimbledon i mnoga druga sportska događanja, izjavili su kako ih je takođe razočaralo što je Meghan došla isključivo kako bi pratila meč prijateljice Serene Williams, iako je na drugom terenu igrao Britanac Andy Murray, koji bi za člana kraljevske porodice trebalo da bude važniji nego američka teniserka.


Iz kluba su izdali službenu izjavu u kojoj su rekli kako im je bilo zadovoljstvo ugostiti Meghan i kako je dobrodošla na sva događanja u budućnosti, ali čini se kako ova tvrdnja nije baš svim članovima jasna.


Neki izvori su takođe tvrdili kako su se ljudi bunili jer im je osiguranje zabranilo da fotografišu Meghan, iako je to standardna praksa za članove kraljevske porodice koji u privatnom društvu posećuju događaje, kako bi mogli slobodno da komuniciraju s pratnjom.

Izvor: Elle.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/