U kojoj god prilici da se Vojvotkinja od Kembridža pojavi u javnosti, britanski mediji automatski se potrude da dođu do podataka o odeći i akseosarima koje Kate ima na sebi, pogotvo kada je u pitanju vrednost onoga što nosi.

Tako je vodeća vest u medijima već par dana ta što se prilikom svečanosti upriličenoj u kraljevskoj bašti pod nazivom Back to Nature, Kate Middleton pojavila stilizovana u komade koji bi se mogli nazvati high street i high end.

Cveta haljina midi dužine bila je svkako taj high street komad, a ovaj svetloplavi model sa dezenom ruža potpisuje britanska dizajnerka Emelia Wickstead, dok cena haljine iznosi visokih 215.000 dinara.

Međutim, detalj koji se takođe posebno istakao jeste aksesoar u vidu minđuša, u pitanju su viseće minđuše pozlaćenog tona sa efektnom mustrom, a mogu se nabaviti u popularnom lancu aksesoara Accessorize. 

Makar su to mogle u Londonu, jer ih je vojvotkinja navodno kupila tokom rasprodaje, kada su na sniženju koštale svega 1.5 funti ili u proseku oko dvesta dinara.

Sada smo prilično sigurni da ovih minđuša više nema ni u poslednjim magacinskim zalihama brenda.